2011. szeptember 8., csütörtök

Davis, Nancy : Terápiás történetek és mesé - Jelenlegi ára: 1 310 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Terápiás történetek és mesék traumát átélt gyerekeknek 1. : Az aranytök : TERÁPIÁS TÖRTÉNETEK ÉS MESÉK TRAUMÁT ÁTÉLT GYEREKEKNEK I. (MOSOLY-TERÁPIÁK)A könyv listaára: 1380 Ft. Leírás:
A Mosoly Alapítvány 2007 óta szervez művészetterápiás foglalkozásokat gyermekeknek. A szervezet munkatársai egy norvégiai tanulmányúton ismerkedtek meg az amerikai Nancy Davis pszichológus storytelling technikájával, valamint a hasonló módszert alkalmazó, szintén amerikai Laura Simms történeteivel, melyek lényege, hogy a traumát átélt gyermekeket (olykor hipnózis alatt) a rájuk alkalmazott mesék elmondásával gyógyítják. A most megjelent, ízléses kialakítású kétrészes mű első kötete először bemutatja az ún. Mosoly-meseterápia projektjét és elméleti hátterét, majd a népi, mitikus elemeket egyénileg felhasználó Nancy Davis, valamint a népmesék kollektív tartalmaiból kiinduló Laura Simms módszerével ismertet meg. Nancy Davistől egy tanulmány is szerepel a kötetben, amely a szakpszichológus szemével elemzi a poszttraumás stressz zavar (PTSD) tüneteit és kezelését, majd használati útmutató kíséretében huszonnégy mesét olvashatunk tőle. A mesék előtt a szerző felvázolja, melyiket milyen tünet vagy tünetegyüttes esetén érdemes alkalmazni, mely motívum, illetve szimbólum milyen szerepet tölt be, hogyan érdemes elmondani a mesét stb. A következő rész Laura Simmsről szól, az őt bemutató fejezetet követően ő maga mondja el nekünk, hogyan gondolkodjunk mesemondóként, majd tőle is olvashatunk tizenegy mesét. Az egyre több gyermeknél felismert traumás stressz kezeléséhez szakembereknek, de akár óvodai vagy otthoni használatra is jó szívvel ajánlható. ISBN: 978-963-236-305-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 310 Ft

Az aukció vége: 2011-09-13 13:22
. Davis, Nancy : Terápiás történetek és mesé - Jelenlegi ára: 1 310 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése