2011. július 29., péntek

Morton, Frederic: Alkonyi villámlás - Jelenlegi ára: 2 705 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Alkonyi villámlásA könyv listaára: 3300 Ft. Leírás:
A könyv az 1913 januárja és 1914 nyara közötti, az első világháború kitörését közvetlenül megelőző másfél év krónikája. Az események fókuszában Bécs áll, ahol ezekben a hónapokban egymás közvetlen közelében éltek a 20. század fontos eszméinek és ideológiáinak megalkotói. A könyv lapjain találkozhatunk az első illegális külföldi akciójában résztvevő Sztálinnal, a napjait sikertelen festőként egy férfiszállón tengető Hitlerrel, egy fiatal, Bécsújhelyen dolgozó autószerelővel, akinek nevét majd Tito marsallként ismeri meg a világ. Trockij is Bécsből szerkeszti ezekben a napokban a Pravdát, Freud pedig a pszichoanalízis alapjait fekteti le dolgozószobája magányában. Eközben a Monarchia legtávolabbi tartományában néhány bosnyák tizenéves Ferenc Ferdinánd trónörökös meggyilkolására készült. A kötetből megismerhetjük a fiatal merénylők és a tragikus sorsú trónörökös életét is. A császár unokaöccse a könyv igazi főszereplője, aki közutálatnak örvendve igyekezett védeni a békét és makacsul küzdött rangon aluli házasságának elismerésért. A merénylők 1914. június 28-án elérték céljukat, a merénylet végül az első világháború kitöréséhez, a régi világ végéhez, és a modern kor kezdetéhez vezetett. A gördülékeny stílusban, nagy tényanyagot megmozgató kötetből egy ellentmondásokkal teli, hanyatló, de szellemileg termékeny várost és Birodalmat ismerhetünk meg. A könyv végén válogatott (néhány kivételtől eltekintve csak német és angol nyelven megjelent műveket tartalmazó) bibliográfia található. A mű az érdeklődő nagyközönség számára íródott. ISBN: 978-963-643-054-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 705 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 00:56
. Morton, Frederic: Alkonyi villámlás - Jelenlegi ára: 2 705 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése